Superb woman♥
You've stuck in my blog♥ | +Follow || Dashboard ?


Selamat Hari Raya Aidilfitri !
Thursday, August 16, 2012 | Thursday, August 16, 2012 | 0 little talk[s]
Assalamualaikum , saya disini yang bernama ain latifa ingin memohon maaf kepada anda semua jika ada terkasar bahasa atau sebagainya . Dan juga ingin mengucapkan selamat hari raya ! :) Walaupun raya lagi dua hari :3 . Raya lagi dua hari tapi dah bammm sana banggg sini -,- Biasalah semangat dalam diri nak raya kat sepital tu tinggi sangat susah nak halang . Oh yahh dah lama tak update kan ? Haaa ni dah update ni mesti terkezut kan ? sorry lah busy lah :p Ni terasa nak update pun sebab tengok blog dah macam haremm . dah nak raya kan ? mesti lah kena baruuuuuu ! Barulah raya hehe . Tiada apa lagi yang mahu dikaboo kan . setakat ni jelah ye ! Byeeeeeee , Assalamualaikummmmmmmmm X)



Disclaimer



Ain Latifa's blog

Navigate : The cartoon character :)
Respect me,i respect u back :) Im not bad. Im just an ordinary girl with an ordinary blog (: ..
Rules sini kene ikut ya ;)
Thanks ferda follow :) Catcha later Kbye:)
Lots of love : Ain :)


Credits
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Re-edit by : SyaSya
Posting 100% by :Ain